Nästa vecka...

En ny vecka står för dörren och bjuder på både det ena och det andra.
I dag har det varit en sån där slappesöndag igen. Jag har plockat undan lite här, suttit vid datorn och sovit och vilat. Ungefär så. Barnen har varit ute och lekt hela dagen i det fina vädret. Men slappandet tar snart slut. Mat ska serveras, det ska diskas och dammsugas, mail ska skickas, räkningar betalas och en lista ska gås igenom för att se att jag har allt som jag måste ha.
 
Och så måste jag boka biljetter till min resa. Har inte gjort det, tycker det är så dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrt. Men det går inte att undvika. Bara att betala och se glad ut och bege sig i väg till nya utfärder. Helt ensam och allena. Intressant det där, mörkrädd som jag är. Som tur är är The Walking Dead slut nu, så jag behöver inte oroa mig för zombisar, tror jag. Fast man vet aldrig! Man vet aldrig.
 
Tur jag har kartor så jag hittar både här och där i och utanför Nyköping och Oxelösund. Men jag har glömt bort Eskilstuna, måste kolla upp avstånd mellan där bussen kommer in och till Mälarsjukhuset och vilken buss som går dit. För jag tar för givet att det går buss så klart, det gör det ju alltid, tänk på alla som är lite skröpliga och som måste åka buss till tant eller farbror doktorn. Det blir med andra ord en del punkter att träla igenom i dag inför nästa vecka. Inte att förglömma examensarbetet. Ska gå igenom några punkter på examensarbetet också, misstänker jag.
 
Varför sitter jag här och gapar då? I morgon ska jag först gå förmiddagen på praktiken, och sedan jobba eftermiddag, samma tisdag. På onsdag träffar jag Sanne på förmiddagen och så är det möte på jobbet på eftermiddagen. Torsdag åker jag till Nyköping och är framme vid 11 på kvällen om jag nu väljer det tåget, frågan är var jag ska ta vägen så sent bara... Fredag ska jag undersöka skogen runt nånstans, fasen vet var jag ska börja men det kommer jag väl på. Lördag ska jag undersöka staden, söndag ska jag sova länge checka in på vandrarhem och hälsa på Enya, måndag ska jag åka till Eskilstuna och på anställningsintervju och sedan gå runt där till på kvällen då jag ta tåget hem. Är framme tisdag morgon :)
 
Sedan måste jag nog ha semester!!!!!! Nej det ska bli skönt att inte ha så mycket inbokat. Synd bara att det ska regna och vara minusgrader där just när jag ska vara där. Så fint den här helgen och så kallt och jävligt nästa helg. Jag kommer se ut som en blöt katt hela dygnen ju! Och frysa ihjäl för jag kan inte konsten att klä mig varmt. Jag måste gå igenom min packning, den är rätt tung och jag funderar på vad jag inte måste ha med mig. Vad kan man ta bort från packningen, vad måste man ha? Vojne, vojne, svåra frågor!
 
Jamen, disken kallar nu! Adjö!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0