Mitt i natta

Ska kravla till kojs strax! Jag har sett på filmen "The day after tomorrow" igen och den är lika bra som vanligt. Har sett den flera gånger tidigare och varje gång har den givit mig en massa tankar om global uppvärmning av jorden, istid, miljön, människor och liknande saker som faktiskt är viktiga. Den del av mig som är miljöpartist (nej, jag är inte en fanatiker...) funderar ofta på sådant här, men jag kommer aldrig fram till mer än att jag är okunnig och inte vet så mycket. Jag kan inte påstå att jag gör vad jag kan för miljön eftersom jag tror att nästan alla kan göra minst 10 gånger mer för vår jord än vad vi gör. En dag ska jag nog skriva en lista om realistiska saker att göra för mig och vad jag gör redan. Vi får väl se hur det ser ut på delen "vad jag redan gör" av pappret.

På tal om lister så skrev jag en tidigare, om vad jag ska göra i morgon. Eller i dag. Så jag inte glömmer det stup i kvarten. Inte för att jag har så mycket att göra, men ändå. Vi får väl se om jag kan följa den. Jag brukar behöva sådana ibland för att komma på rätt köl.

Jag skulle egentligen försöka komma upp tidigt på morgonen och få rätt på dygnet igen, men än så länge har jag inte skött den biten. Därför är klockan nu 03.00 och jag är vaken, även om jag nu är trött och ska sova strax.

Men först ska jag nog gå ut och titta mig omkring. Det började lukta bränt igen, tror det är grannhuset för det luktar likadant, men man vet aldrig.

Nu går jag.

Puss haj!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0