Räknat böcker

Det gjorde jag i dag. Jag kom fram till att jag har läst 6 böcker detta året. Det är månad 9 nu och jag borde ha läst minst 8. Jag måste ha läst någon till, som jag inte kommer i håg, det verkar lite med bara sex böcker tycker jag! Jag kommer dock inte på fler, så jag får anta att det är rätt. Det innebär att jag måste läsa ikapp mig. Med andra ord läsa ut både Patricia Cornwell boken och boken om gatukatten denna månaden. Då har jag kommit i kapp något. Sedan har jag två Cornwell böcker och en om gatukatten till att läsa. Och en Peter Robinson! Med andra ord är resten av året bokat! Jag har ju fler också.... jag lider inte brist på böcker på länge faktiskt, och om jag mot förmodan skulle göra det så har jag ju ett bibliotek i staden här, även om jag inte gillar att låna.

Undrar om Val McDermid har skrivit någon ny med polisen och psykologen ännu. Bäst att jag inte kollar på Bokus, då önskar jag mig bara en julklapp igen och eftersom jag inte får klappar nuförtiden så är det ju bara onödigt att veta just nu! Det får vänta tills jag kan köpa mig en och det får vänta tills jag läst ut några av mina böcker jag redan har. Bokhamster. Det är jag det.

Räkna antal böcker jag faktiskt äger kan jag inte göra tyvärr, då jag inte har alla böckerna här. En stor del, minst lika stor som jag har här, om inte något större till och med, har jag i Skåne. Önskar ha hit dem dock. Blir väl till nästa vinter eller jul när vi eventuellt ska till Skåne igen. Längtar efter att ha alla böckerna samlade hos mig, men tyvärr har jag ju ingenstans att ha dem. Önskar mig dock fler bokhyllor. Har plats till tre Billy bokhyllor till kanske. Eller ja, egentligen inte för då vet jag inte var jag ska ha byrån tex. Men i alla fall, jag kommer nog på någonstans att ha den på....

Nu får jag väl anse det dags att krypa till kojs. Och läsa minst tre sidor i boken innan jag somnar!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0