Fundersam över en serie jag sett.

Har precis sett sista avsnittet av en serie från Thailand. Intressant, men verkligen skum. Ibland undrar jag vad i all sin dar den handlade om! Och vilket slut sedan! Hur kan den sluta sådär? Kanske för att det finns en säsong två? Eller är tänkt en säsong två? Nå, är lite konfunderad över vad jag sett, får fundera lite över det över en god natts sömn! Hjärnan sägs ju bearbeta en massa när man sover, så får se om jag upplever det som vettigare i morgon när den har fått arbeta lite medan kroppen vilar. Kan ändå inte låta bli att tycka att den var intressant faktiskt! Så där intressant förvirrat! Sådär så att man tänker och tänker på vad man sett och försöker knyta ihop trådar och komma fram till lösningar.
 
I den här serien nämndes ett japanskt sätt att skriva böcker på, enso. Att böcker skrivs utan slut, eftersom man anser när man skriver på det viset att början och slutet av boken är detsamma. Så då behöver man alltså inte ha något slut på boken. Intressant tanke det där. Gäller det för alla böcker? Lite så var det i den här serien, men ändå inte, men absolut att det var rundgång. Men ack vad många svar man letar efter efter att ha sett den. Nyfiken som jag är så går jag genast och letar efter svaren! Jag vet att många skulle tycka att serien är skitdålig och inte värd att vila ögonen på ens, men jag kan ibland känna att just sådant här är så intressant, filmer och serier som inte serverar allt på ett silverfat liksom och som man själv måste engagera sig för att förstå. Ibland är det trevligt att se lätta filmer och serier där hjärnan bara vilar igenom allt, medan det lockar väldigt vissa dagar att låta den arbeta med sådant här!
 
Så nej, jag kan inte dissa serien helt bara för att jag just nu är rätt konfunderad och inte förstår poängen helt och hållet. Ge mig några dagar så kan jag nog prata massor om den. Har redan flera tankar på lut liksom!
 
Nu ska jag sova, över nattatiden!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0