Öronbekymmer och allt annat.

Det har jag haft i veckan. Öronbekymmer.
Öroninflammation och ont som fasen och i går brast trumhinnan och värken släppte allt eftersom. Jag har fortfarande ont lite, men det går över när jag gifter mig och det skulle jag aldrig ens få för mig att göra...

Jag har mest varit sjuk och sovit en hel del under veckan, febern har tagit ut sin rätt och Eric har fått gå med Aylen på promenader några gånger. Jag har inte orkat ta varenda en själv. Det har, enligt honom gått bra, men hon gör just det hon behöver och sedan ska hon in till mig så fort det bara är möjligt. Det är liksom MATTE som ska gå med henne, tycker hon.

Nu är jag snart helt frisk i alla fall. För väl det!

I dag köpte jag nya dojor. Fast det var begagnade... Ja, jag vet, folk säger att man inte ska köpa skor andra haft för att de kan ha gått fel med fötterna i dem, men jag bryr mig inte. Det är ett par bra skor där nypriset ligger på 800 kr och jag har haft ett par sådana förut. Föregångaren, alltså. Jag hade dem i 5 år och de var ursköna, jädrans varma och himla bra! Jag förväntar mig att de här inte är sämre! Givetvis förväntar jag mig att jag ska ha dem i 4 år också, de är redan 1 år gamla, men de får inte vara sämre. Jag köpte dem för 250 kr av en tjej i Nyköping i dag. Elin var med och jag åt årets första lussekatter. Elin sa att hon inte tycker om lussekatter egentligen, så jag tvingade absolut inte henne att äta de hon fick utan jag tog glatt emot alla! Himmelskt gott! Jag älskar lussekatter.

Jag köpte julklappar till Eric också i dag. Två spel till Nintendo wii som jag har. De var två Star Wars spel, som för en gång skulle bara kostade strax över 100 kr per spel. Hoppas att han blir glad och att spelen faktiskt också är roliga att spela. Mitt super mariospel kostar över 300 kr, tror det var 350. Det är hur mycket som helst fortfarande! Men så är ju Mariospelet likt det urgamla som fanns till Nintendo NES, den grå konsolen som lanserade 1985. Ofantligt populärt fortfarande, och jag förstår varför. Det är jätteroligt, jag älskar det! 'Det har jag alltid gjort från det jag började spela det. Tyvärr har jag inte kvar den gamla burken, jag slängde det trots att det var i stort sett helt. Slitet, ja, men helt. Dum jag var, men jag orkade inte lägga energi på att försöka sälja dem nu när jag flyttade. Allt blev ju bestämt och ordnat på 10 dagar bara. Men dumt i alla fall.Jag får skärpa mig.

Jag får nog ta och kanske stoppa ner mig under täcket. Jag är lite trött. Dock värker örat och då har jag ingen lust att ligga ner, det gör ont då.

Men jag kanske ska läsa då?

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0