Musik

Jag snubblade över en man som förklarar varför Michael Jackson opererade näsan så många gånger och vad som gjordes. Riktigt trevlig video fylld av empati för MJ, som i min ögon faktiskt förtjänar det ibland.
 
Vad jag förstod fick han faktiskt med det mesta, men missade nog det viktigaste. Hans pappa kallade honom för "big nose" från tidig ålder och retade honom för hans stora näsa. Så, när han ändå skadade näsan och behövde operera den och hade pengar, varför inte passa på att rätta till den kosmetiskt? Tyvärr gav den inte helt resultatet han önskade, vare sig rent fysiskt eller i hans ögon kosmetiskt gissar jag. Och så gick det utför. Tror inte alla andra operationer på näsan var något han ville, utan något han kände sig tvungen till för att rätta till för att de första tre förstörde näsan, för varje operation han gjorde desto sämre blev den ju. Och krävde en ny för att få rätt på förra misslyckandet...
 
Det är sorgligt att se faktiskt, han var inte mer än en människa och en väldigt känslig sådan. Man får tro på anklagelserna mot honom om man vill, själv är jag inte så snabb att döma, eftersom jag inte tror det är fullt så enkelt. Sett till hans barndom, och familj och livet han levde, hur han resonerade osv så vore jag absolut inte förvånad om han är helt oskyldig. Men jag kan egentligen inte säga varken bu eller bä om saken, jag var inte där, och MJ är död och kan inte lämna något vittnesmål- vilket ju är till fördel för männen som anklagar honom.
 
 
Och på MJ spåret, Peter Bence spelar piano, inspireras av bland annat MJ och verkar inte skämmas över att gilla hans musik.
 
 
Han spelar även den, som Jurassic Park-fan tycker jag att den är jättebra. Som i och för sig all hans musik är
 
Väl värd att följa på Facebook, den här unga killen! Jätteduktig!
 
Finns många som är bra som inte är välkända artister, som är bättre än dem dessutom.
 

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0