Frusen söndag.

Blir man mer frusen med åren? Jag fryser en massa nuförtiden. Det är så jobbigt! Jag hatar att frysa! Fryser om fötterna till exempel och vill gärna ha både strumpor och varma inneskor på fötterna för att slippa den där kylan.Har också långa tröjor på mig för att värma min frusna kropp rent allmänt. Det är jättekonstigt för jag har alltid varit varmblodig av mig och blivit varm av ingenting, medan alla andra fryser och har sig. Nu är det ibland ombytta roller nästan. Får väl se om det går över, är kanske en fas eller något den här så kallade vintern, den som inte är riktigt som den borde vara. Inga direkta minusgrader så ofta och ändå är det kallt så det går genom märg och ben på mig känns det som. Måste vara vädret! Skyller hellre på det än åldern!
 
I dag är det söndag, min vanliga städdag. Inte gjort så mycket i dag för jag har inte orkat. Inte mycket har behövts heller i och för sig då jag redan dammsög i veckan så egentligen har jag lite disk att diska, tvätten är ju redan tvättad och upphängd nu.Känns bra när det är dagar när det inte är mycket att göra, lite extra slappande helt och hållet! Så i dag har jag inte gjort mycket mer än att sova länge, alldeles för länge så ryggen och nacken surade ihop och gav huvudvär i flera timmar istället. Sedan har jag tvättat, hängt tvätt och badat. Tittat lite på en film och lyssnat på musik också. Och målat lite i en av böckerna. Har flera målarböcker nu att välja mellan, härligt. Gillar att måla, men det är ibland svårt att se i vissa böcker, men då växlar jag mellan de med lite större bilder som är lättare att måla så slipper hjärnan tänka och det blir mer avslappnande som det ju är tänkt för mig. Har också lagt pussel på surfplattan, älskar det också. Sådana här dagar behövs verkligen för att jag inte ska stressa i väg i livet och må allt för dåligt!
 
I kväll tänkte jag måla lite medan jag lyssnar på musik och dricker te innan jag lägger mig. Borde ta tag i ljudbok igen, har flera på vänt men har inte orkat, men det är mars och jag har ju några att ta tag i om jag ska klara mitt nyårslöfte. Skärpning liksom. Får se hur jag gör.
 
Först ut värktabletter igen och sedan en macka, är hungrig. Och sedan måla och lyssna på ljudbok eller musik......
 
En annan dag får jag prata om jobbet. Det har jag massor att säga om, men bättre att vänta till jag har mer koll på vad jag egentligen sysslar med om dagarna, tänker jag, så att det jag känner är mer rätt för mig! Så att jag är säker på allt liksom.
 
Höres en annan dag!
 

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0