Lite av varje

Sitter här med en tradig huvudvärk som vanligt. Tog värktabletter i förmiddags eftersom jag hade ont då också och nu är det alltså dags igen för värktabletter. Antar jag får gå till affären för att köpa Paracetamol först. Blir så trött på huvudet faktiskt. Ekonomiskt är det inte heller att ha ont i huvudet, värktabletter är dyrt och går fort åt hos mig trots att jag bara tar när jag har ont och inte i onödan.

I övrigt har det gått en månad sedan jag skrev och jag har fortfarande problem med vissa tangenterna på datorn. Ibland är det väldigt svårt att få till vissa bokstäver: K, H och V är det just nu som krånglar. Ibland får jag trycka på tangenterna hårt 10-12gånger innan det blir en bokstav av det. Inte så kul när man ska svara på jobbansökningar... Jag får lägga ner mycket tid på att rätta och på att få rätt bokstäver på rätt plats så att säga. Vad jag ska göra åt det vette fan, det får väl vara så om det vill, är kanske slitage istället. Vore inte konstigt alls då den är gammal. Datorn alltså. Ja, bokstäverna är ju också gamla då...

Jag blev sjuk för en månad sedan så på mitt sedan tidigare inbokade besök blev det undersökning av lungor och öron och sådant också. Penicillin skrevs ut, men det har tagit låååååååång tid innan jag kunde anse mig frisk nog att vara frisk. Att gå till stan och även att hämta Elin vid skolan har jag nästan precis börjat med eftersom jag dels helt enkelt inte orkade och dels blev sämre vid varje besök, med feber, värk, trötthet och hosta igen varje gång. Det är drygt att vara sjuk, roligare kan man ha det, måste jag säga. Och att inte orka något, att kroppen sa ifrån så tydligt var väldigt ovant. Det var liksom inte bara att jag inte orkade men hade kunnat med lite kraftansträngning utan det var att jag inte orkade alls.

Trots sjukdom kan jag summera månaden med att det har blivit en del pluggande, en del jobb sökta, en bok utläst och jag har tagit tag i städningen lite efter mina veckors sjukdom så det BÖRJAR se lite vettigare ut här... I dag har jag, förutom att söka jobb, rensat bland mina kvitton, skrivit in det bland mina redovisningar, skrivit handlarlista, städat lite, ordnat lite med mail, post och andra saker jag skjutit framför mig en tid. Känns bra att komma i kapp lite.

I morgon ska jag till ett möte på Arbetsförmedlingen där jag ska träffa sjukgymnast och diskutera ögon,öron och epilepsi antagligen och hur det kan påverka mina chanser att jobba normalt. Förhoppningsvis blir det ett bra möte som kan ge mig hjälpen jag behöver. För det behöver jag.

Jag har börjat lägga pussel. Det är roligare än jag minns det och himla trevlig sysselsättning. I morgon ska jag se om jag hittar något trevligt på BR i Nyköping för jag börjar få pusselabstinens. Köpte två på loppis här och det ena är bara på 100 bitar och det andra är på 500 bitar. Det med fler bitar är fuuuuult!! Jag fick lägga pusslet Eric fick i present av mormor, det är på 1000 bitar och det var så jag kom på det här med pussel igen. Terapi!!

Nu får jag fortsätta med maten här så vi hinner se på Top Gear, det går ju inte att missa!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0