Någon förvånad?

Någon förvånad över vad som hänt i Bryssel i veckan? Jag måste säga att jag inte är förvånad, jag har gått och väntat på att något "större" ska ske. Det har ju varit lite jakt på terrorister senaste tiden, så när jag hörde om...läste om vad som hänt i Bryssel så tänkte jag att det var ju väntat egentligen. Rör man runt i getingarnas bo så blir de små svarta och gula sticksiga djuren lite arga och riskerar att sticka den som stör, så varför skulle inte terrorister reagera likadant och hämnas? Har inte vi hamnat i en liten cirkel här? Vi jagar terrorister och terroristerna bara skrattar och ställer till med nya problem för oss normalt folk. Ja, normalt folk, sånna som inte känner för att bomba skiten... inälvorna ur folk bara för "skojs" skull. För nä, inte religionens skull, de följer ju inte islam alls egentligen, har bara fått för sig det.

Frågan är bara hur vi ska komma åt dem? Vi kan väl börja med att fundera på en sak här, den som tycker att bombandet från luften funkar utmärkt, räck för tusan upp en hand! Har verkligen Ryssland gjort situationen bättre? Hur många civila människor i Syrien är terrordåden i Europa värda? Om vi räknar ihop alla offren för terrordåd i Europa de senaste 5-6 åren och gör det samma för offren i Syrien pga luftangrepp från olika länder, såsom Ryssland, USA och Storbritannien, var har det dött flest människor? Jag skulle vilja påstå att om man vill ha död på IS-soldater (de som skyldiga äro) så måste man faktiskt ta till sin militär och gå in med marktrupper och döda de som skyldiga äro (IS-soldater), det är inte rätt att halvt om halvt på måfå bomba skiten ur kvinnor och barn (männen har ju lämnat) som är kvar i Syrien och lever i skräck där. Det är bara gräsligt FEGT att bomba från luften och tro att man gör något gott. Det är bara löjligt att hämnas om man inte kan göra det på rätt och riktigt vis. Det är bara tramsigt att låta Ryssland härja fritt i Syrien och att tro på Putins "jag är ju självklart på er sida och fördömer terrorism och vill ju bara hjälpa", sedan när har han gjort något utan egen agenda? Ryssar kan inte köra bil, men de kan driva sina gärningar helt bakom ryggen på folk utan att man tänker på att de är mer eller mindre galna, de kan det här med krig. Det "galna" kommer från att de är hårt drillade sedan bröståldern att Fosterlandet är viktigast och kommer ALLRA först, ställ upp på fosterlandet annars jävlar... Och sånna tyckte Europa var en god idé att släppa in i Syrien. Kanske tycker Europa att det är bra att de är där och ställer till det för då kan Ryssland för bära skammen när det visar sig gå åt helvete? Då slipper Frankrike, Storbritannien, USA och alla andra som lägger sig i kriget just nu att skämmas lika mycket. Rätt smart egentligen. Fast jag hade ju undvikit att bjuda in räven (Ryssland) i hönsgården (Europa) i alla fall. Det kan bli lite för stort för fegbombarna att hantera.

Det ÄR sorgligt att det återigen är många människor som dött pga terror. Och nu har det här med flagga på sin profilfoto uppstått igen! Yeah, perfekt, byt till en sådan profilbild och visa Belgien och dess offer ditt stöd. Eller vänta. För en tid sedan läste jag att 16 personer dödat på en strand i Nordafrika. Ett terrordåd. Jag läste också att det var ytterligare några som dödats i ett annat terrordåd, tror det var Kenya. Och i går läste jag om 29 som dog i ett terrordåd i Irak för någon dag sedan. Dess emellan kom då Bryssel, som vi ska hedra med ljus och flagga. Men de andra då? Men Syrien då? Men hela världen då? Är det ett terrordåd som händer i Europa då jävla skrivs det om det överallt och det är live-rapporteringar i timmar och varenda statshuvud berättar för omvärlden hur de står bakom respektive land som drabbats, men jag har missat att vår Stefan Löfven har berättat hur hemskt det är med de andra dåden nyligen. För jag antar att han självklart har sagt samma om alla dåd. Eller vänta, har han det?

Jag läser kommentarer till olika tidningar runt om i världen och det är intressant hur folk är rasister och gnäller om flyktingar och invandrare och att det är HEMSKT att så många från Mellanöstern kommer nu, och Gud vad hemska Tyskland och Angela Merkel är, som hon ställt till det för Europa. Och Sverige, hujeda mig vilket naivt folk i ett sjukt styrt land, regeringen har då verkligen satt Sverige i kollaps. Ja. Jo. Men jag håller inte riktigt med här. Det är lätt att sitta i tex Storbritannien i sin lilla skitdyra och dragiga kammare och oja sig över Angela Merkel, Tyskland och Sveriges humanitära syn på krisen, på deras vilja att hjälpa människor i nöd, men VARFÖR har vi så många flyktingar på flykt undan Syrien egentligen? Vänta nu, jag måste tänka... någon bombar i Syrien, är det inte så? Det är för fan klart att man flyr sitt land om några jävla bombar folks hem där! Hur kan man ens tro att alla människor vill vara kvar i ruinerna? Och vem är det som bombar? Sverige och Tyskland, eller?

De som är skyldiga till det som kallas den största flyktingkrisen sedan andra världskriget, är de som faktiskt tar sina flygplan med bomber och tappar dem (bomberna) över Syriskt luftrum. De som släpper bomber på familjer som är helt oskyldiga är de som får stå till svars över vems fel flyktingkrisen är. Visst har IS en hel del med detta att göra, självklart, men rätt svar är inte att gå in och bomba civila till döds och driva grannarna till de döda på flykt. Men det är bara min åsikt. Det måste vara något fel på den då folk som borde veta bättre om det här än vad jag gör, faktiskt gör det jag anser är helt fel.

Borde inte vi, det är trots allt 2016 nu, borde inte vi, vi alla på jorden, i dag veta att i krig så är det civila oskyldiga människor som tar störst skada och att det är ett jävligt förlegat och felaktigt vis att försöka komma överens om saker, länder emellan? Fast det är klart, det är ju oftast män som startar krig, om inte alltid, så det är kanske ungefär samma som att gå ut på gräsmattan utanför krogen och göra upp om vem som har mest rätt till vad det än nu månde vara. Ett manligt vis att lösa bekymmer på. Och intressant nog är det liksom ett ok vis att lösa problem på, enligt många människor. Ger man en arbetskamrat på käften så han får en fläskläpp så förlorar man jobbet och får betala skadestånd i bästa fall, i sämre fall fängelse för misshandel. Krigar man och dödar hundratusentals människor så är det ok, det är ju meningsskiljaktigheter länder emellan.

Jag tror jag ska börja slå folk på käften.Och kalla det krig. Om jag slår våldtäktsmän på käften även om det inte är mig de våldtagit, så borde det ju vara anledning nog för att jag ska gå fri. Jag försvarade bara människors rättigheter och friheter. Och det är ju meningsskiljaktigheter liksom. Och hur många kvinnor som blivit våldtagna skulle tycka att jag gjorde en bra sak? När nu rättssystemet sviker dem, menar jag. Det manliga rättssystemet. Män som ju gärna anser att göra upp på gräsmattan är rätt sätt att lösa bekymmer på.

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0