Jobb. Som skulle börja men inte gör det.

Redan juni, ett halvår av 2023 har gått redan, och solen har solat naturen rätt ordentligt! Välkommen tillbaka 2018, eller kanske inte. Det innebär bara en massa problem, har svårt att se positiva saker med värmen och avsaknaden av regn måste jag säga. Fint väder, in my arse!
 
Jag skulle börja jobba på måndag, på sjukhuset i Nyköping, men fick plötsligt "ledigt" i två veckor till eftersom det drar ut lite på tiden till med pappersarbetet. Så kan det gå. Nytt datum är den 3 juli. Hoppas på att komma i gång då, vill verkligen jobba! Ser fram emot ny arbetsplats, nya arbetsuppgifter och nya utmaningar! Det kommer det verkligen att bli, jag kommer verkligen att få utmaningar så det räcker och blir över! Men det ska bli kul, jag är ju inte alls van vid sjukhusjobb, alla åren tidigare har varit på vårdcentral, så lite utveckling är ju faktiskt aldrig fel. Verkar dessutom vara en lugn och trevlig arbetsplats med trevlig personal, hoppas mitt intryck stämmer!
 
Nåja, mer tid av att njuta av sommaren då jag ju inte får semester, så på sätt och vis kan man ju se detta som semester. Så njuta, ta det lugnt och promenera med Vavva en massa. Blir färre långpromenader med honom nu och däremot många kortare rundor istället. Vet att man säger att hundar inte påverkas så mycket av värmen, men jag tycker ändå att han påverkas av att gå direkt i solen, han vill hellre gå hem än att fortsätta gå. Det är liksom inte likt honom. Så Dessa dagarna när det är så varmt blir det många promenader och när det är under 20 grader blir det långpromenader, eller när solen inte gassar så här. Det är den han reagerar på känns det som, han kan ligga på balkongen dagarna i ända, där är det skugga ju, han älskar det! Men det är ju över 20 grader även där. Så jag tippar att gassande sol inte är hans starka sida!
 
Jag har börjat se om The Walking Dead igen. För femtielfte gången gissar jag, men tja, en bra serie som är svår att mäta sig med, vad som än görs. Så när inget annat tilltalande finns tillgängligt så snubblar jag in på den igen. Men jag kan ju den utantill så egentligen vet jag inte varför jag kikar på den. Kan ju allt redan liksom. Lyssnar ofta bara medan jag gör annat, plitar ner ett ord på wordfeud eller liknande. Jag vet ändå vad som händer eftersom jag sett den så många gånger...
 
Är på säsong 4 av 6 på Dr Quinn, men irriterar mig på att hon alltid är så jobbig och lägger sig i, och att hon har en irriterande röst. Behövde en paus. Chicago Med, Chicago Fire och Chicago PD har väl något uppehåll, och det kommer bara ett avsnitt i veckan av serien The Svarm, sanslöst bra serie, så jag måste ju göra annat ibland... The Svarm har visst fått mycket kritik läste jag, förstår inte varför, jag är fullständigt fast! Den beskrivs bland annat som rörig, och visst, kunde vara lite lättare, men samtidigt är det intressant just det sättet de byggt serien på. Varför ska allt vara så himlans samma för?! Tycker just detta är en del i att den är så bra. Man får använda hjärnan lite och får inte allt serverat på ett silverfat, uppskattas! Tydligen inte av en del. De får väl kika på nåt annat då ;)
 
Jag började lyssna på en ljudbok av Giles Blunt och insåg att jag lyssnat på den förut, så slutade. Började titta på en serie baserad på Giles Blunts böcker om polisen Cardinal, serien heter just Cardinal, insåg att jag nog sett den... Minnet är bra men kort, så slutade se den också. Så bra var den inte faktiskt.
 
Annars lyssnar jag på musik som vanligt. Verkligen som vanligt. Inget fel i det, ett liv utan musik är bra fattigt tycker jag. Och jag är sanlöst imponerad över allt människor kan åstadkomma i musikväg, alltså, de jag tycker gör bra musik alltså, inte sådana som mina barn lyssnar på tex, vi är inte alls överens om  vad som faktiskt är musik! Eller ens bra musik! Jag blir hånad för min musiksmak, så jag ger igen och tycker att det de kallar musik är bara okunnigt skrän. Oh vojne vojne, världen går utför ju, dagens unga kan inte göra musik ju! ;)
 
John Denvers musik är ju inget konstigt kan jag tycka, Annie´s song eller Take me home countryroads? Det har jag fastnat lite för den senaste tiden... Mina barn skulle däremot avlida om de hörde dem.Tycker dock de är trevliga för öronen. Eller Hazard, Richard Marx gjorde något genialiskt med den låten där, en historia som man verkligen vill ha svar på! Vem som mördade Mary alltså. Jag tror inte att han mördade henne, jag tror det är polisen! Titta på hans musikvideo så är svaret där. Har förstått att jag inte är den enda som tror det, men frågan är vad Richard Marx egentligen anser, han måste ju sitta på svaret. Eller skrev han en låt utan ett svar? Kan man ens det? Det har jag också funderat på, han har ju aldrig avslöjat vem som mördade henne, varför inte?! Kommer han att ta den hemligheten med sig i graven? Inte rättvist Richard, inte rättvist alls! Avslöja! Det kommer bli stora tidningsrubriker och nyhetsinslag när han gör det!
 
Från det ena till det andra.E har varit på besök och det blev en del umgåstid, visa omgivningen, gå ut med Vavva osv. Det var mycket trevligt, för kort tid dock, men det får vi ta igen en annan gång. Kanske bättre planering då och mer bestämt ATT hon ska komma och inget velande fram och tillbaka som det var nu lite grann. Det blev oroligt och slitigt mentalt innan hon äntligen var här, blev så glad att se henne! Och Vavilon ska vi inte tala om, han blev ju skitglad han med! Jag stängde in honom och tog emot henne och så hörde han hennes röst och började tjuta, så jag släppte ut honom och han kunde inte springa fort nog fram till henne, helt överlycklig! Fint att se! Han blev ledsen när hon åkte igen dock. Men även han var trött efter besöket, sov gott på natten sedan! Mentalt utmattande för honom :D
 
 
 
 
 
 
 

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0