Värme

Jag ska skaffa mig en inomhustermometer för nu vill jag gärna veta hur kallt här är i lägenheten. Jag fryser. Dagligen. Endast ett av tre element får jag igång och alla tre funkade fint i september då jag vred om.... vad de nu heter de man vrider på, har glömt det. Nu kvittar det hur jag ställer dem så är två av elementen iskalla. Här är kallt.

Jag är så trött på att höra att värmen funkar efter utetemperaturen och att det är så det är, det kan bara inte stämma, varför i all sin dar funkar bara ett element? Jag sätter dessutom en rejäl slant på att det är under 18 grader här både dag- och nattetid. Det är inte varmt nog.

Jag må uppfattas som tjurig, men kom igen den som inte har värme igång inomhus nu. För det har vi inte eftersom elementet som funkar är i barnens rum och de blir för varma nattetid när det är igång. Så, det är januari och vi har ingen värme igång och har inte haft sedan jag stängde av dem i september. Nu tycker jag att jag givit elementen och vädret tid att systemet ska funka som det påstås ska funka.

Jag är SKITTRÖTT på att frysa. Frysa ute eftersom jag inte har några vinterkläder. Frysa inne. Frysa när jag sover. Barnen fryser inte, men jag gör.

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0