Pennvässarlok

Idag kom mitt paket med några Ferrari, Mini Coopers, en Porsche, en Renault Twingo och ett pennvässarlok. Loket är en tjusig liten sak! Tänkte genast jag såg det att jag ville ha det! Köpte grejerna av en person på en facebooksida för personer som säljer modellbilar och samlarbilar och leksaksbilar osv. Där är många fina, men jag håller mig till sådana här små billiga och köper i stort sett bara av den här killen eftersom jag litar på honom. Han tar lite lång tid på sig att skicka ibland, men samtidigt kan man samla på sig bilar hos honom över en tid och skicka i ett paket så det jämnar ut sig alldeles utmärkt tycker jag. Jag trivs ypperligt med honom som säljare. Avskyr att bli lurad, så är nöjd så länge jag inte blir det.

Loket är riktigt tjusigt faktiskt! Se själv den som inte tror mig! ;)
 
 
Tungt är det och både ser och verkar vara välgjort! Ett fint hantverk! Ja ja, nog tjatat kanske!
 
De andra såg också fina ut, bilarna. Alla är begagnade givetvis, och  Mini vanen är förstås i sämre skick men fin i sitt använda skick tycker jag. Man ser spåren efterår och lek och att den har levt och funnits. Jag gillar när man kan se att något har använts. Då har det blivit älskat. Å andra sidan tycker jag om vissa av mina leksaksbilar väldigt mycket och de har inte blivit lekta med alls och skulle aldrig bli det. Kanskeär det för att jag blivit vuxen?
 
 
Ferraris! Har samlat på mig några stycken nu!
 
 
Och de andra! Mini Coopers bland andra! Jag gillar speciellt den blå med vitt tak och vita ränder! Jättefin! Poängen är att köpa sådana man inte har, men jag missade visst och råkade köpa en likadan som jag har så nu har jag med andra ord två cabbar av Mini cooper! Men det gör inget! Det överlever jag nog!
 
Och loket! Det tjusiga lilla loket! Som fått hedersplatsen på skrivbordet här, på lampfoten. Var ska annars en pennvässare stå?
 
 

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0