Fin söndag

Nu är vädret för det mesta fint här. Det är jättehärligt att uppleva våren så här, det är ju första gången jag är här en vår! När jag flyttade hit var det ju augusti och det räknas väl som sensommar/höst. Det var härligt väder då också, jättevarmt och ljust.

På nätterna nu har jag balkongdörren öppen för att det är så varmt i lägenheten nu och det är något jag bävar lite för nu när det blir varmare, minns ju sedan i höstas hur varmt det var och där är ju ändå den varmaste biten av sommar över. Dags att sätta upp myggnäten R gjorde åt mig så att vi kan ha öppet mer utan att mördargetingar och mygg kommer in och Nisse Katt kommer ut!

På tal om att komma in och komma ut, det kom flygplan över staden i dag. Inget ovanligt kanske då vi har Skavsta flygplats inte alls långt härifrån, MEN de här om lågt och lät som militärplan och barnen var helt till sig och sa att det kom militärplan här och "är de svenska?". Jag själv låg i soffan och vilade och tyckte mest det var ett himla stoj över ett par flygplan. Men de är ju inte vana vid plan så jag lyssnade på deras berättelser om hur de såg ut och hur lågt de flög osv. De såg lyckliga ut när jag sa att det nog är nån uppvisning nånstans eller att de flyge3r från ett övningstillfälle till ett annat. De ville se fleeeer. Men det är svårt för mig att begära fler militärplan här... Men jag tyckte att jag har hört eller läst något om flyguppvisning här nånstans nu nån gång. Jag och mitt minne! I vilket fall lär det inte vara första planen de ser här, vilket jag talade om för dem! Kul, tyckte de!

I går skadade jag benet. Att sitta ner och sedan gå igen är jättejobbigt, skitsvårt att gå till toa i går kväll. Men att gå från att ligga gör inte lika ont. Jag undrar vad som hänt. Det bara kom efter att jag suttit ner i går.
Känner mig rent halt!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0