Sommar.

Juni redan. Halva året har gått. Ett år som på sätt och vis går på sparlåga på något vis, som i väntan. Väntan på att viruset ska försvinna så att vi kan börja leva igen. Som vi normalt gör. Det är en jobbig tid, på olika sätt för olika människor. Vissa förlorar jobbet och inkomsten, andra blir väldigt isolerade, en del får väldigt mycket att göra på jobbet så till den grad att deras semester hotas att förläggas senare i höst istället för nu i sommar, och ytterligare några blir väldigt stressade och oroliga över risken att bli sjuka. Oavsett hur man drabbas är det jobbigt. Jag kan bara hoppas att detta går över snart, lämnar oss, går vidare, så att vi kan samla oss och fortsätta med vårt igen.
 
I år har jag min första semester, fyra veckors semester. Visserligen får jag veta nästen direkt före semestern om jag har något jobb att komma tillbaka till, eftersom min provanställning går ut veckan efter de här fyra veckorna. Jobbigt. Får jag veta att njaaaeä, det kan tyvärr inte bli jobb för dig, så lär min semester tillbringas med att söka jobb och inte ha någon semester. Delade känslor inför den med andra ord. Jag försöker hålla tummarna för positivt besked så att jag dels förstås har ett jobb, men också får fyra veckors välförtjänt och välbehövlig semester som jag bara kan njuta av helt och fullt!
 
Vet inte vad vi ska hitta på under semestern. Har inget planerat ännu, som de flesta, misstänker jag. Ta det lugnt. Träffa någon ute. Ha trevligt. Sova. Det kan behövas.
 
Får återgå till att lyssna på min ljudbok. Handlar om en polis och rättsläkare. Himla intressant. Förstår inte helt varför jag lockas av mord och sådant där, men det är intressant att följa utredningarna och att faktiskt inte veta vem som är skyldig, vad som egentligen har hänt osv. Följer det med spänning. Har 12 böcker att läsa/lyssna på så har 8 böcker kvar att ta mig igenom, ligger lite back, men kommer klara det förstås, har många på min önskelista! DET är ju definitivt något som kommer att göras på min semester också, lyssna på ljudbok! I massor!
 
 

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0