I minnenas tecken

Ett fotoinlägg i minnenas tecken!
Börjar med hästar!
 
 
 
 
 
Lite blandat meden ardenner, en exmoorponny och en new forest ponny från hagen Akima var i en sommar jag hade henne i början. Och så en regnig senhöst/vinter  när Akima hade som mest björnpäls. Vackra pållen! Hon älskade dessutom att rulla sig i leran... men då var hon inte lika fullt så vacker dock. Det tyckte kanske hon!
 
 
Och så hundarna. Och ett på Nisse Katt! De flesta är nog tagna när vi bodde på gården, men några från Oxelösund, ett från hos mamma och ett från nuvarande lägenhet. Här är Enya med som jag hade mellan år 2000 och 2012 (första bilden) och Nacita som jag hade några år också, men som jag gav till mamma när jag flyttade till Oxelösund för jag visste att hon skulle vantrivas i lägenhet (bild 7, tyvärr väldigt suddig).
 
 
Och en fin bild till, bara för att!
 
 
 
Tjusig! Den tåls att se på mer än en gång den med!
 
En liten tillbakablick på lite minnen. Hästar, hundar och en bil. Viktiga saker i mitt liv. Något som format mig till den som jag är i dag. Eller som varit del av att forma mig för vi får väl inte glömma bland annat musik i den delen, Och andra människor, tex mina föräldrar. Hur man blir formad som person är ju rätt olika och rätt stort område, vad som ingår där varierar ju helt.
 
Men detta är ju en del av mitt i alla fall! :) Finns mycket annat också att nämna, men det tas en annan dag!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0