Främlingen och Johnny May

Bok nummer tre i ordningen heter "Främlingen" och är skriven av Harlan Coben. Den är bra, är på sidan 77 nu och den går lättare att läsa än förra boken jag tog mig igenom. Det känns som om läsningen sakta kommit igång igen.
Jag köpte ett nytt bokmärke i bokhandeln till mig och Elin och så började jag med att Elin ska läsa en kvart om dagen, för min egen del blir det dock längre än en kvart, Det är en bra början för Elin att komma igång mer med läsningen, och för mig själv också. Jag förklarade att det är roligare och bättre att läsa än att alltid sitta med mobil, tv eller tvspel och att man tex kan läsa när man känner sig arg osv. Hon är ju 11,5 år och i värsta hormonåldern så jag föreslog just läsning som tips mot ilska, surhet och allmän purkenhet man kan känna utan särskild anledning i den åldern. Och ett bokmärke till boken. Så kan hon ju få ett nytt då och då,som jag! Det är alltid kul att förnya sig!

Trevligt att läsningen fungerar lite bättre nu igen. Har tillbringat en god stund nu med att lyssna på Johnny Mays senaste låt Hallelujah och att läsa. Underbart, är vad det är, båda sakerna!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0