Vi har flyttat

Nu har jag packat och flyttat! Det är en vecka och en dag sedan jag fick nycklarna och i morgon är det en vecka sedan jag flyttade in. Karoline, Jocke och mamma och barnen hjälpte till. Det var tungt! På onsdagen fick jag nycklarna och då åkte vi hit och hade alla bananlådorna med oss med böcker och köksprylar och annat, 43 lådor allt som allt. Det visade sig att totalt antal lådor det blev var 50. Bananlådor alltså. Sedan tillkom ju andra, mindre lådor. Jag bar ner 5 lådor i källaren och mamma bar upp 3 lådor och jag fixade upp resten. Det var gräsligt tungt, men skönt när alla lådor var på plats. Det innebar ju att jag inte hade det att släpa på på själva flyttdagen, vilket är en stor fördel! Boklådor är ett helvete! Men böcker är bra att ha så de gör jag inte av med.... På torsdagen blev det till att skruva isär möbler och bära ut lite som kunde stå ute, tex lite säckar och sådant. Fredag morgon började tidigt medatt bära ut möblerna så att det var ute och redo när Karoline och Jocke kom med släpen och det kändes skönt att det var det redan då barnen inte var speciellt roade av att hjälpa till med flytten. Jag hade packat lätt så att de kunde bära de lätta sakerna, men de kände inte riktigt för att hjälpa till. Lite trist. Det blev bra till slut ändå, jag sa till några gånger och i slutet var jag rätt slut i kroppen, framför allt i knäna men anars överlag så jag orkade helt enkelt inte så då förstod ERic allvaret och tog över och nog orkade han bära lite tyngre grejer verkade det som då. Problemet var lite grann att om de hade tagit de lätta sakerna, de barnvänliga så hade jag tagit de tyngre så hade det ju inte blivit så mycket spring för min kropp, som redan var trött redan från start. Men det slutade med att allt var på plats i alla fall och att släpen lämnades tom tillbaka, trots att det var jobbigt i slutet. Och jag sa att jag aldrig ska flytta igen. Det hoppas jag att jag ska, men inte än på många år....
 
Välkommen in:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser det ut just nu.Inte i närheten av klart förstås.
Jocke hjälpte mig bygga ihop TVbänken. Eller ja, HAN byggde ihop den helt och hållet!
Ayla löper så därför har jag lakan på soffan så den ser inte klok ut nu....men det får vi ta nu, varar ju inte så länge som tur är. Bokhyllorna är klara i stort sett i alla fall. Eller nästan, ska sätta upp mina bilar och så också förstås.
Nästa rum att ta tag i är Isaac och Elins rum tror jag, Isaacs säng. För under den kan jag sätta leksakslådorna, de ska ju stå där. Det börjar trots allt bli lite ordning här ändå, köket är ju mer i ordning ändå. Sedan är det Erics rum och där ligger båda våningssängarna och alla säckarna som jag måste ta tag i. Kul att flytta är det trots allt!
 
I lördags fyllde jag år! Kolla tårtan mamma gjorde åt mig!
 
 
 
Marängtårta med jordgubbar och grädde, jättegott! Ungarna köpte pussel i present till mig och jag fick tvbänken av mamma och mina syskon!

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0