VÅLilsken!

Alltså jösses, vilket humör jag har just nu! Det är ovanligt skarpt till och med för att vara jag. Nog för att jag kan ha snabbt för att reagera i vanliga fall, men det går lika fort över, nu är det som om det sitter djupt inom mig och pyser ilska hela tiden. Jag är arg, trött, irriterad, rastlös, kan inte sova, på dåligt humör, har nära till tårarna och aslätt för att gråta, och gräsligt frustrerad. Minsta lilla kan få mig att reagera, eller för allt i världen- att inte reagera eftersom jag inte orkar bry mig.
 
Gud, giv mig frid nu! Vad i all sin dar är det frågan om här!
 
För en stund sedan fräste jag rätt ut i intet för att jag är varm, svettas inte, har ingen feber enligt termometern, men känner mig ändå varm. Det är det här jädrans vädret och värmen är fortfarande på i lägenheten. Ingen måtta med det. Ena dagen kallt som fan, andra dagen soligt och varmt. Tredje dagen bara växlande och man fryser omväxlande röven av sig och svettas pärlor i pannan! Vaknade tex i dag till soligt och fin, kändes riktigt bra när jag slog upp ögonen 04.53 i morse och såg solen. Och insåg att jag fick sova till 06! Och vaknade då och såg att solen fanimig gått i moln! Det var allt det roliga i dag. Men det är maj, bättr med regn och moln nu än i sommar kanske. Å andra sidan har året redan varit ganska regnigt så frågan är om resten av det kommer att fortsätta som första halvan?? Skulle ju inte förvåna mig faktiskt.
 
Man borde inte klaga på vädret, det finns så många andra saker som är värre än att det regnar och är lite kyligt. Ganska många saker. Lite tacksamhet hade inte skadat. Försöker tänka på det också, men ibland är det svårt, när frustrationen och ilskan slår till sådär så det pyr inom en. Man är arg utan att veta varför.
 
Nåväl, jag har så många känslor som far omkring i kroppen just nu så jag inte ens vet var jag ska göra av alla. Eller hur jag ska hantera dem längre. Hur jag ska rikta dem. Stoppa dem i en tunna och lägga locket på fungerar inte, det pyser ur den märker jag. Onödigt liksom.
 
Jag orkar inte med allt, just i dag vill jag kravla ner under täcket och stanna där tills livet är bättre. Vilket det nog aldrig blir.

Eithne.blogg.se

Det som var, det som är och det som det kan bli.

RSS 2.0